Food Unplugged 2021

Vorige week was Good Fish bij Food Unplugged 2021, een culinair buitenevenement op het World Food Center in Ede. Tijdens dit evenement worden verschillende partijen uit de voedingsindustrie samengebracht. Het doel? Elkaar inspireren en stimuleren tot vernieuwing.  Samen met ROC Friese Poort organiseerde Good Fish workshops met mosselen, rivierkreeften en meer!

Tijdens de workshop worden spannende nieuwe recepten gepresenteerd door de studenten van het ROC. Duurzame lokale onderwaterproducten, zoals de mossel en de rivierkreeft, worden hiermee onder de aandacht gebracht. Zo worden mosselen, wieren en bieten verweven tot een waar kunstwerkje en wordt er een dessert(?!) gemaakt van rivierkreeft. De workshops laten zien dat er juist met deze duurzame soorten zo ontzettend veel mogelijk is.

Om jou te inspireren en stimuleren tot het bereiden van mosselen en rivierkreeft hebben de studenten van het ROC een aantal originele recepten samengesteld. Volg één van de links hieronder en download jouw favoriete recept!

Recepten Mossel | Recepten Rivierkreeft

Waarom juist deze soorten eten? Dat lees je hier -> mossel, rivierkreeft

Hieronder een korte sfeerimpressie van het evenement.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.