Smaakparels voor oesters

Ingrediënten

VOOR DE WITTE CHOCOLADE

  • witte chocolade

VOOR DE PASSIEVRUCHT

  • passievrucht

VOOR DE CAVI-ART

  • cavi-art wasabi
  • cavi-art zalm
  • cavi-art zwart
  • cavi-art truffel

VOOR DE APPEL

  • appel (friszuur)
  • (appel-)balsamicoazijn
  • druivenpitolie
  • dille

Bereidingswijze

VOOR DE WITTE CHOCOLADE

  1. Maak de oesterschelp schoon en open de oester
  2. Schaaf royaal witte chocolade over de oester
  3. Presenteer de oester aan je gasten

VOOR DE PASSIEVRUCHT

  1. Maak de oesterschelp schoon en open de oester
  2. Open de passievrucht en lepel het vruchtvlees over de oester
  3. Presenteer de oester aan je gasten

VOOR DE CAVI-ART

  1. Maak de oesterschelp schoon en open de oester
  2. Lepel de cavi-art naar keuze over de oester
  3. Presenteer de oester aan je gasten

VOOR DE APPEL

  1. Snij de appel brunoise
  2. Maak de oesterschelp schoon en open de oester
  3. Lepel de appel over de oester en top af met de olie en azijn
  4. Garneer met een takje dille
  5. Presenteer de oester aan je gasten