Sligro naar 100% goede vis

Good Fish en Sligro gaan samenwerken naar een duurzamer visassortiment. Gezamenlijk wordt het vissassortiment van de Sligro langs de meetlat van de VISwijzer gelegd. In 2021 kan de foodprofessional bij de Sligro terecht voor een nog groter assortiment aan duurzame vis.

Good Fish is blij met de samenwerking met Sligro dit jaar. Sligro is een belangrijke speler in de horecasector. Het komende jaar gaan we samen optrekken om nog meer klanten te helpen te kiezen voor duurzame vis.

Op dit moment is het eerlijk & heerlijk assortiment van de Sligro voor een groot deel gecertificeerd met het MSC en ASC keurmerk voor duurzame vis. Met de samenwerking met Good Fish wordt dit assortiment én visproducten met het private label assortiment van verspartner en dochterbedrijf SmitVis ook 100% groen op de VISwijzer. Sligro draagt hiermee bij aan onze missie: 100% goede vis in Nederland.

Koken met Eerlijk & Heerlijk producten

In de weken voor kerst plaatsen we een aantal recepten met duurzame vis uit het eerlijk & heerlijk assortiment. Zo hopen we jou te stimuleren om deze kerst iets lekkers én duurzaams op tafel te zetten. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.