Good Fish zoekt een projectleider

Good Fish zoekt een projectleider die ons team op verschillende projecten komt ondersteunen. Beoogde startdatum: 1 september 2021.

Overbevissing is naast de klimaatproblematiek één van de grootste milieuproblemen ter wereld. Good Fish zet zich sinds 2014 in voor Sustainable Development Goal 14: life below water. Dit doen we door middel van onze VISwijzer: de tool waarmee je kunt checken of de vis die je wilt kopen uit een duurzame visserij of viskweek komt. De Nederlandse visliefhebber is zich nog onvoldoende bewust dat er ook in Nederland vis verkocht wordt die met veel milieuschade geproduceerd is (rode score op de VISwijzer). Ons doel is dat er in 2030 geen vis met een ‘rode score’ meer verkocht wordt in Nederland. Daarnaast etaleren wij vis, visproductie of visproducenten die wél groen scoren, zodat een duurzaam visbeheer voor de toekomst mogelijk is.

Hoe kun jij ons helpen?

Wij zoeken een projectleider die ons team komt versterken. Je gaat aan de slag op verschillende projecten die momenteel lopen bij Good Fish. Deze projecten hebben allemaal hun eigen focus en dragen gezamenlijk bij aan ons doel: 100% Good Fish in 2030.

Als projectleider heb je een aantal projecten onder je hoede. Jij bent verantwoordelijk voor het succesvolle verloop van het project. Dit houdt onder andere in dat je zorgt dat het project de gestelde doelen behaald, dat het project financieel goed verloopt en dat het projectteam goed samenwerkt. Ook stuur je bij wanneer nodig en zie je kansen voor verdieping of verbreding van het project. Een specifiek project waar jij aan gaat bijdragen is het onderhouden van de VISwijzer database en het uitvoeren van duurzaamheidsbeoordelingen voor de VISwijzer.

Good Fish staat nooit stil. Wij zijn een jonge, dynamische NGO waarin we als een hecht team opereren. Dit betekent dat we regelmatig bij elkaar inspringen en helpen waar nodig, bijvoorbeeld voor het helpen met de organisatie van een evenement, webinar of voorbereidingen treffen voor een tv optreden.

Wat heb jij in huis?

  • Voltooide masteropleiding (bij voorkeur WO) op het gebied van mariene biologie, visserij ecologie of een andere relevante studierichting;
  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement of projectleiding;
  • Onze missie spreekt jou aan, je hebt affiniteit met duurzaamheid en specifiek voor het marine milieu;
  • Je hebt een professionele en assertieve werkhouding, je gaat graag een uitdaging aan en pakt taken op die buiten jouw officiële werkpakket vallen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel;
  • Je kunt goed schrijven;
  • Je bent een teamspeler en hebt een goed overzicht van de verschillende belangen die er spelen.

Wat bieden wij jou?

Bij Good Fish werken we samen aan onze missie. We zijn een relatief klein team, met een flinke dosis expertise in huis. Zo werk je samen met marketing en communicatie experts, marine ecologen en experts op het gebied van aquacultuur en viskweek.

Ons kantoor is gevestigd in Veenendaal, momenteel werken we afwisselend op kantoor of thuis. Bij nieuwe collega’s heeft het onze voorkeur dat er veel op kantoor wordt gewerkt om snel en vaak met elkaar te schakelen.

Wij zoeken iemand die 32 uur per week (4 dagen) beschikbaar is. Het salaris wordt vastgesteld op basis van opleidingsniveau en werkervaring.

Reageer!

Wij willen deze functie zo spoedig mogelijk invullen. Onze beoogde startdatum is 1 september. Reageer door je CV en motivatiebrief te sturen aan: margreet@goodfish.nl

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.