Good Fish Chef Danielle Leoni ontwikkelde speciaal dit verfrissende en pittige recept met mosselen. Danielle Leoni is een voorvechter van duurzaamheid. Ze is een veelgeprezen Amerikaanse chef-kok en activist, in de Verenigde Staten bekend als een culinaire leider die duurzame verandering in het voedselsysteem implementeert.
1. Was de mosselen goed. Zet daarna opzij;
2. Zet de mosselpan op middelhoog vuur en sauteer hierin de knoflook, gember en 1 groene chilipeper;
3. Voeg kokosmelk, zout, zwarte peper en knoflookpoeder toe. Breng aan de kook en laat onafgedekt sudderen. Doe dit 10 minuten of totdat de vloeistof met de helft is verminderd;
4. Voeg de mosselen en de vissaus toe. Doe de deksel op de pan en breng weer aan de kook. Zet het vuur laag tot medium en laat 3-5 minuten sudderen tot alle mosselen open zijn;
5. Roer ½ van de gehakte koriander, citroenschil en limoenschil door de mosselen;
6. Garneer met de resterende groene pepers en gehakte koriander.
Enjoy! Deel je gerecht met ons via #spreadtheloveformosselen.