CFFH sponsort chefs in de finale van Worldskills


Bron foto: Crawfish Farm Holland

Afgelopen 1 en 2 april hebben de heren van Crawfish Farm Holland weer een mooi evenement mogen sponseren met hun in Nederland gevangen rivierkreeftjes. Dit keer in de Nederlandse finale van de Worldskills competitie, waarin jonge chefs in opleiding mogen laten zien wie de beste chef van Nederland is. De winnaar gaat daarna door naar de wereldwijde finale van Worldskills in Shanghai later dit jaar.

De chefs kregen over de twee dagen verspreid, vijftien uur de tijd om de gerechten te bereiden en deze door een vakkundige jury te laten beoordelen. Dankzij de inspanningen van Crawfish Farm Holland en de jonge chefs wordt wederom aangetoont dat de rivierkreeft ook zeer tot zijn recht komt als culinaire hoogstandje. Zo komt de duurzame rivierkreeft steeds meer op de kaart!


Bron foto: Crawfish Farm Holland. De resultaten van Joost Besten van het ROC van Twente waarmee hij een zeer mooie 2e plaats verkreeg.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.