Pannetje Daten

Euromast Rotterdam

  • Datum maken we zo snel mogelijk bekend!
  • Euromast Rotterdam
  • Iedereen tussen de 25 en 35 is welkom!

'Pannetje-Daten' in de Euromast

In 2022 wordt de Euromast Rotterdam omgetoverd tot unieke locatie om mosselen te eten! Hier kun je genieten van een super gezellig mosseldiner, samen met 79 anderen tussen de 25 en 35 jaar. Heb je zin om op een relaxte manier nieuwe mensen te leren en lekker te eten? Schrijf je dan vandaag nog in voor dit unieke, duurzame event georganiseerd door milieuorganisatie Good Fish.

Inschrijven

Het event

Het belooft een geweldig vrolijk evenement te worden, dat in het teken staat van gezelligheid, lekker eten en leuke uitdagingen. Dit event is iets voor jou, als:

– Je wilt bijdragen aan oceanen boordevol vis;
– Je niet bang bent om een uitdaging aan te gaan;
– Je tussen de 25 en 35 jaar oud bent;
– Je van mosselen houdt!

Details van het event

De kosten voor het event zijn €25,00. Hiervoor krijg je een geheel verzorgd mosseldiner inclusief twee drankjes. De eerste ronde geniet je van een mossel-appetizer, een klein hapje om mee te beginnen. Tijdens de tweede ronde kun je met zijn zessen aan tafel genieten van een Thaise mosselpan.

Ontvangst van het diner is tussen 18.30 en 19.00. Om 19.00 starten we met het programma. De eerste ronde een lekkere mossel-appetizer, daarna een mosselpannetje om te delen en na het eten een after dinner drankje.

Samen een pannetje mosselen delen brengt mensen bij elkaar. En dat staat centraal tijdens het Pannetje Daten evenement. Met meerdere personen deel je een tafel en eet je gezellig uit een mosselpan. De mosselen tijdens het event worden gesponsord door de mosselsector: Krijn Verwijs Yerseke, Delta Mossel en Roem van Yerseke.

Krijn Verwijs

Klik op de knop en schrijf je direct in!

Inschrijven

Duurzaamheid mosselen

Van al het zeeleven is de mossel misschien wel het meest duurzame product wat je kunt eten. Op onze VISwijzer scoren mosselen groen, vanwege het stabiele bestand, de duurzame kweektechniek en het goede beheer. Maar dat is niet het enige! De blauwe schelpdiertjes houden met hun filtersysteem de zee schoon en verkrijgen op diezelfde manier ook hun voedsel. Hierdoor is de CO2-voetafdruk 6 keer lager dan bij kip en garnalen en maar liefst 8 keer lager dan rundvlees!

Waarom organiseert een milieuorganisatie een event als dit?

De mosselsector investeert nu veel in duurzaamheid en Good Fish wil dit natuurlijk graag zo houden. Maar dan is het wel belangrijk dat ook een jongere doelgroep mosselen eet. Op dit moment zijn het namelijk vooral ouderen die graag mosselen eten. Op de lange termijn is het voor de mosselsector belangrijk dat een jongere doelgroep mosselen afneemt, zodat ze kunnen blijven investeren in duurzame oplossingen. Mosselen zijn duurzaam en een goede keus wanneer je bewust nadenkt over de impact van je consumptiegedrag. Het is een hele goede oplossing voor flexitariërs en pescotatiërs.

Spread the love for mosselen!

We organiseren een geweldige avond voor je en in ruil daarvoor vragen we je om de liefde voor mosselen tijdens het event online te delen. Je draagt zelf dus bij aan onze missie: 100% Goede Vis in Nederland. We hebben jouw hulp nodig. Het groene hartje wordt het icoon van de campagne in combinatie met de hashtag #mosselliefde. Natuurlijk krijgt de beste mossel love story een leuke prijs!

Inschrijven

Voor wie is het event?

We organiseren dit voor mensen die duurzaamheid belangrijk vinden, die tussen de 25 en 35 jaar zijn, die het leuk vinden om met elkaar mosselen te eten en vrijgezel zijn.

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Deze vul je in en dan komt de inschrijving bij ons binnen. Via de mail krijg je een unieke link om een ticket te kopen voor het event. Met dat ticket krijg jij toegang tot het event in Rotterdam (of later in Utrecht of Amsterdam):

Inschrijven

Let op! Vul dit formulier volledig in, anders kunnen we je inschrijving helaas niet in behandeling nemen. Je kunt je inschrijven voor 8 december (Rotterdam), of alvast voor begin 2022 (Amsterdam / Utrecht)

Door dit formulier in te vullen ga je ermee akkoord dat we je mailen met meer informatie over het Pannetje Daten event.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.