Horeca programma

Ambassadeurs

Naast de ruim 500 goede vis restaurants die mee doen aan ons horeca programma, zijn er een aantal chefs waar je simpelweg niet om heen kan. Deze chefs leveren al jarenlang een aanzienlijke bijdrage aan de verduurzaming van de hele visserijketen. Daarnaast spelen zij met hun passie en kennis een grote rol in het creëren van bewustzijn bij consumenten, collega’s en beleidsmakers. De volgende 6 chefs zijn onlosmakelijk verbonden met ons horeca programma en zijn daarom benoemd als ambassadeurs.

Sil Peppelenbosch

Freelance chef en eigenaar Pop-up Restaurant Sil

    Mark Horsten

    Chefkok bij Amusant Restaurant & Lounge

      Sander Bierenbroodspot

      Chefkok bij Bluespoon Amsterdam

        Bart van Olphen

        TV-chefkok en oprichter van Fish-Tales

          Yvette van Boven

          TV-chefkok Koken met van Boven

            Sico de Moel

            Chefkok bij L'invité in Amsterdam